PLAZA UITHOORN

PLAZA UITHOORN Food for all!!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 271 beoordelingen
2 nov 2019 om 20:45 Broodje fricandeau was gegrild en de gehaktbal kwam uit de frituur. Nooit weer.
20 okt 2019 om 10:51 Mijn bestelling werd na 80 minuten geleverd. De gemiddelde bestelling zou 40 minuten moeten duren. Een belletje zou netjes zijn geweest. Het broodje kroket werd een kroket, want het broodje was er niet. Geen goede eerste ervaring. Jammer.
1 sep 2019 om 19:51 Ik probeerde Plaza van te voren te bellen met een vraag over de bestelling. Mijn bestelling werd na 40 minuten geleverd, de opmerking die ik bij de bestelling had geplaatst was geen gehoor aangegeven,de bestelling was incompleet.Ik heb nog 4x proberen te
4 aug 2019 om 20:16 Kaassouffle aangebrand. Bakje met saus open in tas, alles zat onder de mayonaise. Iets handiger inpakken had dit voorkomen.
12 jul 2019 om 21:22 Eten was niet allemaal lekker erg jammer
13 jun 2019 om 19:53 De frietjes proefden/ waren niet vers. En ik hou persoonlijk van lichtgekleurde/ lichtgegaarde frietjes. Dus heb ik het liefst niet zo krokant.
10 jun 2019 om 20:21 Top!
4 jun 2019 om 21:20 Bestelde Broodje frikadel zonder mayo geleverd, cola ontbrak tevens aan bestelling. Telefonisch niet bereikbaar, beetje erg jammer...vlg controle uitvoeren voor betaling dan maar....
17 mei 2019 om 19:46 Alles nat en klef koud en bij elkaar gepleurd zo jammer
17 apr 2019 om 20:10 Duurde heel lang voordat het bezorgd werd. Gelukkig was de patat nog wel warm. Volgende keer haal ik het zelf wel af.
8 apr 2019 om 19:47 kapsalon besteld, maar was een bakje patat met wat reepjes donner erop, geen gesmolten kaas en wat sla in een apart bakje. Daarnaast was de patat keihard en vreselijk zout. Niet te eten.......
6 apr 2019 om 19:22 De levering duurde heeeel erg lang en op de kapsalon zat geen kaas.