PLAZA UITHOORN

PLAZA UITHOORN Food for all!!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 329 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Plaza Uithoorn. Meer weten? Ontdek meer

1 apr 2022 om 21:19 Bezorging een uur te laat, friet slap en dan nog drinken vergeten van mijn menu waarvan er geen smaak zat aan mijn sate stokjes... excuus, het is druk.
21 jan 2022 om 19:32 Kapsalon kwam zonder sla en saus
23 okt 2021 om 20:15 Geen saus bij de kapsalon en slechte kwaliteit vlees. Niet wat ik gewend was van Plaza. Vroeger was het veel beter maar na vandaag toch maar een andere kiezen.
8 okt 2021 om 19:54 Ruim een uur gewacht ,bij aankomst was alles lauw te noemen op zijn best. Daarbij de sauzen en mijn redbull vergeten… Jammer dat je na zo lang wachten dan nog twee keer teleurgesteld word! Bestel hier niet meer dus.
11 jul 2021 om 20:37 Veel te lang moeten wachten op het eten. Op de site staat plm. 30 minuten. Daar kan de bezorger natuurlijk niets aan doen.
19 jun 2021 om 1:22 Bedankt!
21 mei 2021 om 21:50 Ik heb lang moeten wachten maar dat kwam omdat het overal vast stond in Uithoorn. Ik vond de gehaktbal niet zo lekker omdat ie vrij hard was, maar voor de rest was het prima..
21 apr 2021 om 12:53 Eten werd geleverd op afgesproken tijd, nadat we besteld hadden werden we netjes gebeld dat 1 item niet op voorraad was en of we geld terug wilden of iets anders ervoor in de plaats. Top geregeld en Lekker gegeten.
18 apr 2021 om 22:27 De saté menu’s smaakten prima. Vlotte bezorging.
11 apr 2021 om 12:31 Bezorging was top! snel en warm eten. Maar daar houd het bij op. Patat was drie keer op gebakken echt niet te vreten! Frikandel was uitgedroogd uiteindes kon je wegpleuren. Een keer maar nooit meer!